Naturlig hormonterapi

 
Hormontest- den bedste investering i mig selv

- PMS, cyster, kraftige blødninger, stærke mens smerter og dårligt immunforsvar

Igennem rigtig mange år har jeg døjet med hormonelle ubalancer og prøvet p-piller, minipiller og spiral for at regulere dette med et hav af bivirkninger, der har gjort at jeg ikke kunne eller havde lyst til at fortsætte med dette.
Mine hormonelle ubalancer er kommet til udtryk ved PMS, stærke mensessmerter, kraftige blødninger og dannelse af cyster for blot at nævne nogen.
Jeg fik taget en hormontest hos Kirsten Nielsen, Barnezonen og fik en grundig og udførlig gennemgang af testen, samt vejledning i det videreforløb med østrogenudrensning, kosttilskud og hormoncreme. Jeg fik indsigt i hvordan hormonerne arbejder sammen og vigtigheden af dette.
Det krævede en vis tålmodighed og egenomsorg at vænne sig til al det nye gode, jeg skulle i gang med, men det viste sig at være den bedste investering i mig selv. Overordnet har jeg fået mere overskud og energi og føler mig mindre stresset. Jeg har tydeligt mærket at mit immunforsvar også er blevet stærkere og der er bedre modstandskraft overfor sygdom og virus end tidligere.
Jeg bløder mindre og mine blødninger er blevet kortere og knap så kraftige.
Jeg er stadigvæk i processen og jeg har også haft perioder, hvor jeg blev træt af det, men mine konsultationer med Kirsten har altid ændret dette og jeg har igen kunne se og forstå tingenes sammenhæng i et større perspektiv og al ros til Kirsten for hendes tålmodige jordnære facon, hvor man ikke kun føler sig tryg, men også i de allerbedste kompetente hænder.
Kirsten er et sandt orakel af viden og jeg er SÅ glad for, at jeg fik mod til at gøre dette og vil varmt anbefale alle andre der kunne have gavn af komplimentær hormonterapi, at få taget en hormontest hos Kirsten.
Det er aldrig for sent at komme i gang og ændre de ting, man kan føle sig nødsaget til at skulle acceptere og leve med.

Tak for dig, Kirsten.

Mia Nowak Kamp, 38 år.


Mine hormoner var et stort rod
 
Jeg kom til Kirsten fordi jeg døjede med PMS, træthed, uregelmæssig menstruation og voldsomme blødninger og så havde jeg lige fået konstateret en kronisk autoimmun sygdom, Lichen Sclerosus. En sygdom som gav mig smerter i underlivet, svamp, rifter og kløe i huden - og hvor sex var en umulighed.

I stedet for at følge lægens kur med binyrebarkhormon, hormonspiral og en HPV Vaccine, valgte jeg at få en holistisk behandling hos Kirsten. Min yngste datter var på det tidspunkt omkring 9-10 mdr., og jeg havde slet ikke bemærket hvor presset og stresset jeg var, hvor svagt mit immunforsvar var og at jeg helt havde mistet kontakten til min krop. Min krop var helt ude af balance og mine hormoner var et stort rod!

Kirstens behandling og vejledning tog udgangspunkt i min hormonelle ubalance, og ved hjælp af udrensning, kost, kosttilskud og NHT Naturlig hormonterapi kom jeg på sporet igen. Igennem hormontesten var det muligt at få en mere præcis måling af mine hormoner, så jeg kunne få den helt rigtige behandling.

I dag har jeg ingen gener af den sygdom, som jeg fik at vide at jeg bare skulle leve med på bedst mulige måde - og forsøge at holde nede ved hjælp af livslangt brug af binyrebarkhormon.

Jeg har fået overskud og energi og min menstruation er blevet regelmæssig og kort. Jeg fået den forståelse og indsigt i hvordan hormoner påvirker kroppen - og lært at give mig selv den omsorg og tid det kræver, for at passe på mig selv og lytte til min krops signaler.

TildeSOS til hedeture og træthed
-når overgangsalderen banker på

Jeg har et spændende og travlt liv både på arbejde og privat, hvor jeg bruger mange ressourcer. Derfor har jeg gennem mange år, fast fået behandlinger med zoneterapi og akupunktur - ca. 4 x årligt, for at blive tjekket op og holde mig selv fast på en god sund levevis.

For et par år siden kæmpede jeg i en længere periode med gener i forbindelse med overgangsalderen – hedeture, træthed mv. Jeg var træt, havde hedeture og manglede i stigende grad overskud. Yderligere oplevede jeg en række stress symptomer – ikke lige så rart i et travlt lederjob.

Jeg tog en snak med Kirsten, og vi aftalte, at jeg skulle forsøge med naturlig hormonterapi – sammen med de vitaminer, mineraler og urter jeg fik i forvejen.

Det er dejligt at snakke med Kirsten, som selv har været der, og mærket hvordan et fald omkring menopausen, også volte hende problemer. Hun fortalte, hvordan det er at bruge de bioidentiske hormoner – som er 100 % magen til kroppens egne. Man tilføjer og smører sig med de hormoner der mangler og evt. nedsætter hvad der er for meget. Jeg læste også bogen ”Naturlig Hormonterapi” af Anette Paulin, som gav mig en grundigere forståelse for hormoner, og hvordan man kan bruge dem til mere sundhed, styrke og endda i sygdomsbehandlinger. Det er mere nyt i Danmark at bruge naturlig hormonterapi, men i mange lande omkring os, har det været brugt i en del år.

For mig var supplementet med hormonet progesteron fantastisk. Det gav mig hurtig en stor effekt, som jeg stadig holder fast i dag. Jeg har fået min gamle råstyrke tilbage.

I dag halvandet år efter jeg startede, konstaterer jeg, at jeg har det bedre end i mange år. Jeg sover fantastisk og har langt større overskud både i hverdagen og til min dejlige familie. Samtidig er hedeture, uro i kroppen og trætheden væk.

Lotte – 48 år
  Akupunktør, FDZ zoneterapeut hormon-og NHT-vejleder Kirsten Nielsen | Egernvænget 29, Svogerslev, 4000 Roskilde  | Tlf.: 2984 0009